Welkom bij Restaurant 't Roerpotje!

Restaurant ’t Roerpotje….dé plek voor de nieuwe manier van uit eten gaan….

Geniet onbeperkt van onze Wereldse menukaart met de lekkerste 26 hartige gerechten & 5 desserts. Een avond lang onbeperkt genieten van o.a. Zalmrolletjes net nori en roomkaas, Mexican nachos, carpaccio met truffelsausje, Tuna pokebowl, gewokte scampi, Taco Fajitas biefreepjes, Tika masala pie, cheesecake met kersen, kokosijs met mango en crispy rice…. teveel om op te noemen. Mooie gerechtjes met zorg bereid…Dat is Geniet…zonder limiet!

 Voor slechts €34,50 per persoon avondvullend en onbeperkt genieten van verrassend lekkere gerechtjes!

Nieuw!!!  Fastmenu 3+1 €19,50

Weinig tijd maar toch zin in onze gerechtjes? Dat kan nu met ons Fastmenu 3+1. Drie keer kiezen uit onze 26 hartige gerechten en 5 desserts + 1 bijgerecht naar keuze. 😘

 

Kerstmenu

De tijd vliegt, net als de Kerstman in zijn arrenslee. Bijna is het weer zover…Kerstmis! Zowel eerste als tweede Kerstdag hangen er volop kerstsferen in de lucht bij ’t Roerpotje.  Vier jij kerst met ons mee? Wees er snel bij, want Santa’s telefoon staat roodgloeiend.

Onze koks hebben het hele jaar gerepeteerd en zullen weer een spectaculair culinair optreden weggeven, onze elfjes van de bediening lopen zich het vuur uit de sloffen en de zaak is prachtig versierd.

Geniet zonder limiet van een grandioos & onbeperkt kerstmenu GZL 2021 met 26 verschillende kerstgerechten en als afsluiter een Grand Kerstdessert. Reserveer hier online:
Kerstmenu ’s middags 1e 0f 2e kerstdag -Binnenkomst tussen 11:30 – 13:30 uur & eindtijd 15:30 uur.

Kerstmenu ’s avonds 1e of 2e kerstdag –Binnenkomst tussen 18:00 – 20:00 uur & eindtijd 22:00 uur

 

 

;

Parkeren en route

Per auto: Op 1 a 2 minuutjes lopen, aan de andere kant van de tunnel ligt de parkeergarage ‘Stationspark’.

Onze restaurantgasten van ’t Roerpotje bieden we de mogelijkheid aan om voor slechts €3,- te parkeren bij Parkeergarage ‘Stationspark’. Laat je parkeerkaart bij het afrekenen in het restaurant door ons afstempelen.

Per openbaar vervoer: ’t Roerpotje ligt recht tegenover het centraal station. Zowel per trein als bus ideaal te bereiken.

Te voet of per fiets: Restaurant ’t Roerpotje ligt in het centrum van Roermond en is daarom te voet gemakkelijk te bereiken. Bij het centraal station ligt een grote openbare fietsenstalling.