Welkom bij Restaurant 't Roerpotje!

Restaurant ’t Roerpotje….dé plek voor de nieuwe manier van uit eten gaan….

Geniet onbeperkt van onze Wereldse menukaart met de lekkerste 26 hartige gerechten & 5 desserts. Een avond lang onbeperkt genieten van o.a. Zalmrolletjes net nori en roomkaas, Mexican nachos, carpaccio met truffelsausje, Tuna pokebowl, gewokte scampi, Taco Fajitas biefreepjes, Tika masala pie, cheesecake met kersen, kokosijs met mango en crispy rice…. teveel om op te noemen. Mooie gerechtjes met zorg bereid…Dat is Geniet…zonder limiet!

 Voor slechts €34,50 per persoon avondvullend en onbeperkt genieten van verrassend lekkere gerechtjes!

Nieuw!!!  Fastmenu 3+1 €19,50

Weinig tijd maar toch zin in onze gerechtjes? Dat kan nu met ons Fastmenu 3+1. Drie keer kiezen uit onze 26 hartige gerechten en 5 desserts + 1 bijgerecht naar keuze. 😘

 

;

Parkeren en route

Per auto: Op 1 a 2 minuutjes lopen, aan de andere kant van de tunnel ligt de parkeergarage ‘Stationspark’.

Onze restaurantgasten van ’t Roerpotje bieden we de mogelijkheid aan om voor slechts €3,- te parkeren bij Parkeergarage ‘Stationspark’. Laat je parkeerkaart bij het afrekenen in het restaurant door ons afstempelen.

Per openbaar vervoer: ’t Roerpotje ligt recht tegenover het centraal station. Zowel per trein als bus ideaal te bereiken.

Te voet of per fiets: Restaurant ’t Roerpotje ligt in het centrum van Roermond en is daarom te voet gemakkelijk te bereiken. Bij het centraal station ligt een grote openbare fietsenstalling.